Mikkel Friis Holm werkte lang als chefkok. In Californië ontmoette hij de makers van Scharffen berger-chocolade en begon zijn chocolade-missie. Hij maakt de repen op basis van bijzondere ‘micro-batch’ cacao, van ondersoorten die enkel op bepaalde heel specifieke plekken voorkomen.
Zijn droom is een eigen chocoladefabriek – die hij momenteel stap voor stap realiseert in Denemarken waar hij woont. Voorlopig werkt hij voor het maken van de repen samen met de beroemde Franse chocolademakers van Bonnat. Dat levert bijzondere repen op die buitengewoon zacht smelten op je tong.
Van Friis Holm verkopen we:
Vier pure chocolades. Allemaal gemaakt met cacao uit Nicaragua.
Johe, Nicaliso,Chuno Double Turned en Chuno Triple Turned.
Ook nog leuke chocolade-kubusjes die ervoor zorgen dat je voor een klein prijsje van Friis Holm’s toch wel wat exclusieve repen kunt proeven.
Online kopen?
Bekijk de repen van Friis Holm in onze webwinkel.
Meer lezen ?
Dat kan op zijn website.