Deze repen komen uit Madagaskar, en dan ook geheel uit Madagaskar. Niet alleen wordt de cacao er geoogst ook de verwerking van cacao tot een ingepakte reep gebeurt volledig ter plekke. Ze vinden het heel belangrijk om de lokale bevolking te laten profiteren. Hoe wat en waarom leggen ze heel aardig uit in onderstaand filmpje.
Van Madécasse verkopen we:
Uiteraard kun je dat zien in onze webwinkel.
Maar hieronder nog even een opsomming:
Madécasse 99% – 99% cacao
Madécasse Kokos – 70% cacao met stukjes kokos – kokosliefhebbers vinden deze reep gegarandeerd lekker
Madécasse Zeezout – 63% cacao met zout & choconibs (stukjes)
Madécasse Chili – 63% cacao met kaneel en chilipeper
Madécasse amandel – 59% cacao met geroosterde amandel en zeezout
Speciaal in de winter ook:
Madécasse Winter Spice – 63% cacao met kaneel, gember en nootmuskaat. (wellicht in het najaar weer!)
Madécasse Peppermint – 63% cacao met munt en een snufje nootmuskaat
Meer lezen over de makers?
Dat kan op hun website maar ze zijn ook vrij actief op facebook