Vincent Mourou en Samuel Maruta, van oorsprong Fransen, begonnen in 2011 hun chocoladedroom. De cacao bonen kopen ze rechtstreeks bij de boeren op diverse plantages in Vietnam & de verwerking tot reep doen ze ook gewoon ter plekke, in hun chocoladefabriekje in Ho Chi Minhstad (Saïgon). Met een Marou reep koop je een dus een volledig Vietnamees product. Lees vooral ook meer over het hoe en waarom op de website van Marou zelf, wij vinden dat ze een mooi, eerlijk en goed verhaal hebben.
Van Marou verkopen we:
Alle pure origines, uit de diverse Vietnamese regios. Van Tiên Giang tot Bá Ria. En dan nog de chocolades met (lokale) toevoegingen zoals kokos, kumquat of Vietnamese koffie. En voor wie mooi wil kennismaken is er een pakket met vijf chocolades bij elkaar, dat scheelt weer uitzoeken.
Online kopen?
Ook Marou is gewoon via onze webwinkel te bestellen. Even doorklikken, de chocolades in je winkelmandje – afrekenen met iDeal of paypal of andere manieren en je krijgt ze thuisgestuurd.
Meer weten over Marou?
Ze schrijven uitgebreid over wat ze doen op hun website. Of lees hier een mooi verhalend artikel over het bedrijf door Connla Stokes . Of bekijk het filmpje.