Meneer Tibor Szántó komt uit Hongarije en maakt enkel chocoladerepen die hij zelf lekker vind. Dat vinden we sowieso al een prima instelling. Zeker daar deze man wat ons betreft blijkt geeft van een meesterlijke smaak.

Elke reep is weer totaal verschillend, bij de een proef je zeker te weten bloemenhoning, bij de volgende blauwe bes en bij de volgende reep proef je duidelijk iets rokerigs.

We zijn zeker geen smaakkenners maar meer dan bij elke andere soort die we tot nu toe verkopen proeven we hoe divers enkel cacao met rietsuiker kan smaken. Ook de cacaopercentages zijn in iedere reep gelijk (70%) – het enige verschil is de gebruikte boon en de manier van roosteren en verder bewerken. Zonder toevoegingen uiteraard.

Tibor Szántó heeft geen groot bedrijf, zijn ouders en een stagiair helpen de repen in te pakken (in geheel gerecycled papier). Verder doet hij het allemaal zelf. Dat geven we aan omdat we het geweldig vinden. Maar ook omdat het betekent dat er niet heel veel repen in omloop zijn. Het kan dus zo nu en dan voorkomen dat er een reep uitverkocht is en deze ook niet meer gemaakt wordt.

Van Tibor Szántó verkopen we:

70% “El Guinacho” uit Ayacucho, Peru – Chocoladerepen van Tibor Szanto in ons assortiment

70% Carenero Superior – Venezuela

70% Baracao uit Cuba

70% Grand Cru Saint Elizabeth uit Jamaica

Online kopen?

Bekijk alle Tibor Szántó repen in onze webwinkel.

Meer lezen ?

Dat kan op zijn website.

 

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1961 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.