We organiseren de komende maanden een aantal Bijzondere Chocolade Avonden. Dit doen we in samenwerking met Marc van de Chocolate Bar, in het Honig Complex in Nijmegen.
Op 22 november de eerste editie. Meer lezen & een ticket reserveren kan hieronder!
Bean to Bar – Craft Chocolate – Origine Cacao
Zeg het je niks? Gaat er vaag een belletje rinkelen? Of ben je al een echte chocoladefanaat? Wat voor chocoladeliefhebber je ook bent, hier moet je zeker bij zijn.
Met deze avonden willen we je in aanraking brengen met de bijzondere smaakrijkdom van bean to bar chocolade, met de prachtige verhalen van craft chocolademakers & met eerlijk verhandelde en duurzaam verbouwde origine cacao.
Gasten:
- Luc van Mesjokke. In Utrecht maken de Chocolate Explorers bijzondere (& prijswinnende!) chocolades. Van Natural Blonde tot Mystery Dark, Luc vertelt je er meer over. Uiteraard gaan we ook nog even proeven. Dat wil je écht niet missen!
- Dennis van Essen van The High Five Company . Hij heeft niet alleen een waanzinnig assortiment aan craft chocolates, Dennis geeft ook heuse chocolade masterclasses. Een kenner, kunnen we dus wel stellen. Vanavond zal hij je inleiden in de wereld van craft chocolate.
Voor de eerste editie vragen we enkel een soort symbolische bijdrage van 3 euro. Daarvoor krijg je koffie, thee, en een avond vol chocolade verhalen. En ook nog wat te proeven. Het kan niet op.
Reserveer je ticket vanaf donderdag (8 november) via deze pagina.
donderdag 13 december: Bijzondere Chocolade Avond #2.
Gasten:
- Mark Schimmel van Krak Chocolade – prijswinnend maker van bijzondere origine chocolades.
- Erik Sauër van El Sauco – distributeur van bijzondere chocolades van onder meer Marou, Originals Beans, Pacari.
Tickets reserveren (€3,-) kan vanaf nu.