Chocoladeverkopers
3 augustus 2017 wat is donkere melkchocolade tony's chocolonely percentage cacao 50 42 bean to bar cacao

Donkere melkchocolade – wat is het?

Donkere melkchocolade… in de ‘bean to bar‘ wereld strooide men al kwistig met die term. Donkere melk of ‘dark milk’ is al een tijdje hip. Nu ook Tony’s Chocholonely hun ‘donkere melk’ uitbrengt met 42% cacao is het misschien tijd voor wat uitleg. Wat is melkchocolade? Om te beginnen bij het begin: Melkchocolade is chocolade […]

Meer lezen
27 juli 2017 academy of chocolate jury prijs winnaars beste chocolade bean to bar

Academy of Chocolate 2017: De winnaars

Ook de jury van de Academy of Chocolate heeft weer getest en geoordeeld, en beloonde weer vele prachtige chocolades met een gouden, zilveren of bronzen medaille. Er zijn heel veel chocolades ingestuurd en alleen al de lijst met bekroonde chocolades is best lang, wil je het hele overzicht bekijken volg dan de link onderaan de […]

Meer lezen
25 juli 2017 pure en suikervrij chocolade van chocolate tree uit schotland

Gezonde chocolade kopen? Een eerlijk, 100% puur, antwoord.

Ik wil graag gezonde chocolade kopen… Welke chocolade is gezond? Welke 100% chocolades zijn lekker? Wat is het verschil? Wat is raw chocolade? Hebben jullie suikervrije chocolade? Is biologische chocolade gezond? Ik wil graag chocolade met weinig suiker en weinig calorieën, ik ben op dieet, ik heb een allergie, ik heb suikerziekte, ik volg een […]

Meer lezen
27 juni 2017 americas international chocolate awards prijswinnende chocolade

Prijswinnaars – International Chocolate Awards Americas

Voor ons altijd weer een leuk moment: de uitslag van een van de chocolade competities. Lijstjestijd! Er zijn twee grotere gejureerde evenementen waarbij de beste chocolades ter wereld uitgekozen worden: de International Chocolate Awards en de Academy of Chocolate. Voor de International Chocolate Awards geldt dat er een heel systeem is van voorrondes, nationaal, per […]

Meer lezen
29 mei 2017 chocolatier alexandre bellion bijzondere bean to bar chocolades origine terroir

Alexandre Bellion – nu te bestellen

Chocolatier Alexandre Bellion volgden wij al een tijdje. Hij maakt al tijden mooie bonbons in zijn atelier in Leiden. En elk jaar rond de kerst kon er bij onze chocolademakkers van Clearchox een mooi doosje besteld worden. Dat is echter niet het enige, zijn creaties zijn ook beschikbaar in de Amsterdamse chocoladehemel Chocolatl. Ook sterrenrestaurant Librije weet […]

Meer lezen
8 februari 2017 wat is bean to bar chocolade bijzondere origine goede eerlijke chocolade

Bean to bar chocolade: wat is dat eigenlijk?

De meeste van onze bezoekers zullen wel eens van de term bean to bar hebben gehoord. Maar wat betekent het eigenlijk? De vertaling is natuurlijk niet zo moeilijk: ‘van boon tot reep’. Als we enkel naar de term zelf kijken kunnen we dus bedenken dat het gaat om chocolade die van cacaoboon tot chocoladereep gemaakt is. Geldt toch […]

Meer lezen
25 januari 2017 chocolate tree logo

Een kleine mijlpaal – 250 verschillende chocolades

250 verschillende chocolades in ons assortiment. Dat mogen we toch wel een kleine mijlpaal noemen. De webwinkel is er sinds juni 2015 – en we kunnen wel stellen dat we inmiddels flink zijn gegroeid. Dat is overigens absoluut geen doel op zich – kwaliteit gaat voor kwantiteit – maar er is op de wereld heel […]

Meer lezen
3 januari 2017 win appeltaart chocolade prijsvraag

Het jaar beginnen met chocolade winnen?

Prijsvragen vinden wij best leuk. Het idee dat je, zonder er veel voor te hoeven doen, kans maakt op wat moois. Dat is al spannend. En als je dan ook nog eens wint, heb je ook nog eens wat te vieren. Een klein geluksmomentje, zonder daar veel voor te hoeven doen. Chocolade prijsvraag Als chocoladeverkopers […]

Meer lezen
15 december 2016 mooie klantreacties van het webwinkel keurmerk

Mooie chocolade, mooie ervaringen

We kregen al een aantal prachtige recensies van klanten bij het webwinkelkeurmerk.  Met mooie woorden, en een hoge score. We delen er een aantal, hieronder. En dan vertellen we onderaan nog even waarom we zo graag chocolade verkopen. “Zeer tevreden, vriendelijke goede service en top chocolade.” Heel mooi, zulke reacties maken ons best een beetje […]

Meer lezen
13 december 2016 rawit thaise peper gevulde chocolade van zotter

Zotter nieuw in het assortiment

Wij verkopen nu ook de chocolades van Zotter – u zag het misschien al. Bean to bar uit Oostenrijk Deze Oostenrijkse bean to bar chocolademakers zijn van heel veel markten thuis. Het bedrijf bestaat sinds 1999 en is opgericht door Josef Zotter. Sinds 2007 branden ze zelf hun cacao en maken ze dus ‘echt’ zelf […]

Meer lezen
13 december 2016 marou heart of darkness

Prijzen omhoog & prijzen omlaag

We hebben een paar repen mooi wat goedkoper kunnen maken, en een paar chocolades in prijs moeten verhogen. Welke chocolades het betreft lees je onderaan…eerst even dit: Een eerlijke prijs voor chocolade… Hoera onze chocolade wordt duurder!   …dat roepen ze bij Tony’s Chocolonely. Die bekend maakten hun repen (weer) een klein beetje duurder te […]

Meer lezen
12 november 2016 raaka veel chocolade repen van hoge kwaliteit met geweldige toevoeginen

Nieuw: de vele smaken van Raaka

Het is winters fris, oftwel: chocoladeseizoen. Wij hebben dezer dagen vele nieuwe chocolades in de webwinkel mogen leggen. Zoveel dat we er een speciaal hoekje op de website voor hebben ingericht. We vertelden al kort over de nieuwe chocolades van Friis Holm. Wie de nieuwsbrief van ons ontvangt kon ook al lezen over al dat […]

Meer lezen
5 november 2016 het hele assortiment van friis holm kwam onze kant op

Heel veel nieuwe chocolades van Friis Holm

Veel nieuwe chocolades in het assortiment. Sinterklaas en de kerstman hebben dit jaar meer keus dan ooit op chocoladegebied. Alle chocoladeliefhebbers die gewoon weer een nieuwe, lekkere en bijzondere chocolade willen proberen trouwens ook. Er is zoveel nieuws dat we gelijk maar een categorie nieuwe chocolade op de site hebben gezet. Dat leek ons wel […]

Meer lezen
25 oktober 2016 pairing van wijn en chocolade op origin chocolate event

Chocolate Origin Event: een kort verslag

Het was prettig toeven op het Origin Chocolate Event. Een aantal van de beste chocolademakers ter wereld ontmoeten, de hand schudden van een aantal van onze geweldige chocoladeklanten, en zoveel oprechte interesse bemerken in goede chocolade van jan en alleman  – een puik festijn. Pump Street Bakery’s verhaal resoneerde bij velen, van Tibor Szántó werd […]

Meer lezen
8 september 2016 Vakantie – geen chocolade leveringen t/m 6 oktober

Vakantie – geen chocolade leveringen t/m 6 oktober

Beste bezoeker en klant, Vanaf heden zijn wij aan het fietsen in de heuvels van Corsica. Dat betekent dat we tot 6 oktober geen pakketjes kunnen versturen. Uw bestelling invoeren is altijd mogelijk – we zullen dan zorgen dat de chocolade zo snel mogelijk na 6 oktober bij u thuisbezorgd wordt. Mocht u meer haast […]

Meer lezen
12 augustus 2016 accenture innovation awards chocoladeverkopers

Stemmen voor eerlijke chocolade?

Onze plantjes op het balkon vinden het fijn, onze chocolade ook. Maar wij zelf zijn inmiddels wel toe aan wat meer zonneschijn dezer dagen. De gematigde temperaturen zorgen er in ieder geval voor dat wij onze webwinkel en het verkooppunt in Nijmegen nu open kunnen houden. Wil je chocolade kopen? Dat kan dus gewoon alhier. […]

Meer lezen

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 100 reviews.

0.000 items
Inschrijven wachtlijst We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.

Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.