Acalli

acalli chocolade merk logoAcalli is een kleine bean to bar chocolademaker uit New Orleans (USA). Ze vertellen verder zelf:

“We zijn chocolademakers, wat we betekent dat we van boon tot reep (bean to bar) werken. Ons thuis is in New Orleans. Cacao is van nature een tropische plant en we verkrijgen de cacao door directe relaties met de boeren in de origine. We kozen een kano als logo en dat representeert waar we het meest van houden aan chocolade: hoe het mensen in verre plaatsen verbind, zijn elegante eenvoud en de belofte van avontuur en ontdekking in elke nieuwe reep.

De naam Acalli (ah-Call-ee) betekent ‘kano’ in Nahuatl. Dezelfde taal die ons het woord ‘chocolade’ gaf.

Goede chocolade is een samenwerking tussen cacao boeren en chocolademakers. In die geest is ons doel om repen te maken die een getrouwe weergave zijn van het werk van onze partners in de origine. De smaken in onze chocolade zijn niet enkel het resultaat van aandachtig roosteren en concheren. Ze representeren ook de voorzichtige aandacht gedurende het cultiveren, oogsten en vooral het fermenteren en drogen. Door aandacht te geven aan de gemeenschappen en coöperaties waar we mee werken en door de smaken in hun cacao te laten zien hopen we wat meer erkenning thuis te brengen naar de cacaoboeren zelf. “

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 49 reviews.

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.