Akesson’s Criollo Madagaskar 100%

4.95

100% pure chocolade van Akesson’s uit Madagaskar

Op voorraad

SKU: AK02 Categorieën: , Tag:

Prachtige biologische 100% chocolade van Akesson’s eigen plantage ‘Ambolikapiky’ in Madagaskar. Zeer zacht!

De landgoederen van Beril Akesson liggen in de Sambarino vallei nabij Ambanja in Noord-West Madagaskar. Het is zo’n 2000 hectare groot en is onderverdeeld in kleinere plantages zoals de ‘Ambolikapiky’. Sinds 1920 produceert men hier cacao. Naast 300 ton aan trinitario cacao, komt er een kleine hoeveelheid criollo cacao vandaan, ongeveer twee ton per jaar.

Smaak

Voor wie graag eens een ultiem pure chocolade wil proberen is dit zeker een prachtige start, met name dankzij ruim aanwezig cacaoboter is de smaak echt heel zacht.

De omschrijving van de verpakking: “Zeer expressieve cacao aroma met een subtiele fruitig zoete wrangheid en mooie smaak tonen van citrus en rode bes”

Ingrediënten

100% biologische cacao. Bevat cacabonen, cacaoboter en 1/1000e aan sojalecithine.

Recensies

Beantobar.be schreef onder meer: ” Texture and melt of the chocolate are superb” en “People who want to try a high percentage bar which still retains the wonderful flavors of fine cacao are in for a treat! ”

60 Seconden Videorecensie:

Awards: elk jaar opnieuw veelvuldig bekroond. Zilver bij Aoc2017

Extra informatie

Soort Cacao

Criollo

Cacao percentage

100%

Herkomst Cacao

Madagaskar

Gewicht

60%

Biologisch

Ja

Tot chocolade gemaakt in

Frankrijk

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.