Chocoladeverkopers

Akesson’s Madagaskar Criollo 75%

4.95

75% Madagaskar van Akesson’s.

Uitverkocht

Inschrijven wachtlijst

Beschrijving

Mooie 75 criollo chocolade, volledig biologisch, van de eigen ‘Ambolikapiky’ plantage van Akesson’s in Madagaskar.

De landgoederen van Beril Akesson liggen in de Sambarino vallei nabij Ambanja in Noord-West Madagaskar. Het is zo’n 2000 hectare groot en is onderverdeeld in kleinere plantages zoals de ‘Ambolikapiky’. Sinds 1920 produceert men hier cacao. Naast 300 ton aan trinitario cacao, komt er een kleine hoeveelheid criollo cacao vandaan, ongeveer twee ton per jaar.

Smaak

De omschrijving van de verpakking: “Zeer expressieve cacao aroma met een subtiele fruitig zoete wrangheid en mooie smaak tonen van citrus en rode bes”

Awards 2018: Zilver bij Academy of Chocolate.

Awards 2017: 3 sterren bij Great Taste Awards 2017. Gouden medaille bij International Chocolate Awards EU

Ingrediënten

75% biologische cacao, biologische rietsuiker, biologische rietsuiker, soja lecithine.

Allergie aanwijzing: Kan resten noten, amandelen, melk en gluten bevatten

Extra informatie

Gewicht

60 gram

Cacao percentage

75%

Biologisch

Biologisch

Herkomst Cacao

Madagaskar

Soort Cacao

Criollo

Tot chocolade gemaakt in

Frankrijk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Akesson’s Madagaskar Criollo 75%” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0.000 items
Inschrijven wachtlijst We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.