Producten - Chocoladeverkopers

Akesson’s Madagaskar 75% met wilde peper

4.75

75% chocolade uit Madagaskar. Met wilde peper

Op voorraad

SKU: Ak03 Categorie: Tags: ,

Verbluffende chocolade combinatie van 75% biologische trinitario cacao en ‘wilde’ Voatsiperifery peper. Van de eigen plantage van Akesson’s in Madagaskar.

De landgoederen van Beril Akesson liggen in de Sambarino vallei nabij Ambanja in Noord-West Madagaskar. Het is zo’n 2000 hectare groot en is onderverdeeld in kleinere plantages zoals de ‘Ambolikapiky’. Sinds 1920 produceert men hier cacao.

Smaak: mooie combi van fruitige chocolade en bloemige peper

De omschrijving van de verpakking: “Zeer expressieve cacao aroma met een subtiele fruitig zoete wrangheid en mooie smaak tonen van citrus en rode bes” en over de peper “warme aardse smaak die gecompleteerd wordt met een intens bloemig aroma”

Ingrediënten

75% biologische cacao, biologische rietsuiker, voatsiperefery peper, soja lecithine.

Allergie aanwijzing: Kan resten noten, amandelen, melk en gluten bevatten

Prijzen

Wij kiezen de chocolades er niet op uit, en bieden u graag aan wat onze eigen goedkeuring draagt. Maar het is leuk om te weten als een chocolade ook in de competities hoge ogen gooit. Deze mooie reep won onder meer 3 sterren bij de ‘Great Taste’ awards 2015, goud bij de ‘International Chocolate Awards 2015’ en goud bij de ‘Academy of chocolate 2015’.

Extra informatie

Cacao percentage

75%

Herkomst Cacao

Madagaskar

Soort Cacao

Trinitario

Biologisch

Ja

Gewicht

60 gram

Tot chocolade gemaakt in

Frankrijk

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.