Alexandre – Nicaragua 70%

5.50

Alexandre 70% Nicaragua

Op voorraad

SKU: AL04 Categorie: Tag:

70% uit La Dalia, Matagalpa. En dat is dan weer in Nicaragua. Daarvan maakt Alexandre Bellion deze chocolade. Van cacaoboon tot reep gemaakt in zijn atelier in Leiden.

De cacao komt van Ingemann, bekende leverancier van kwaliteitscacao uit Nicaragua. Er zijn heel wat makers die de cacao van dit bedrijf voor hun chocoladerepen gebruiken, waaronder de Deense Friis Holm.

Op de reep zelf laat Bellion over Ingemann schrijven: “Ingemann is een cacaoleverancier uit Nicaragua dat familiebezit is en ook door die familie gerund wordt. Om bean to bar makers van de beste cacaobonen te voorzien produceren ze een verzameling van verschillende types cacao met helder onderscheiden smaakprofielen. Hiermee dragen ze bij aan de ontwikkeling van de cacao sector in Nicaragua waardoor ze het verschil kunnen maken voor cacaoboeren en hun families”

Ingrediënten: Cacaobonen, cacaoboter, suiker, sojalecithine.

Allergienotitie van de maker: kan sporen van melk en noten bevatten.

 

 

Extra informatie

Cacao percentage

70%

Tot chocolade gemaakt in

Nederland

Herkomst Cacao

Nicaragua

Gewicht

80 gram

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.