Beschrijving
Een geroosterde witte chocolade met stukjes geroosterde cashewnoten.
We zien in ons assortiment vaker dat makers ervoor kiezen om de witte chocolade te roosteren. Zo krijg je een heel mooi smaakeffect zoals ook in karamel, dulce de leche en andere heerlijkheden waarbij het roosteren of branden veel smaak toevoegt.
Auro combineert de geroosterde witte chocolade met stukjes (uiteraard ook geroosterde) cashewnoot. En zo krijg je een heerlijk zoete traktatie waarbij de cashew heel fijn samengaat met de licht geroosterde en zoete smaken van de witte chocolade. Erg fijn!
Gemaakt door Auro – tree to bar chocolademakers die werken vanuit de Filipijnen en met cacao uit de Filipijnen. Naast hun heerlijke pure origine chocolades – zeker de moeite waard – vinden we de feestelijke ‘Filipino Fiesta’ reeks ook zeer de moeite, met de vegan witte chocolade met kalamansi en deze witte chocolade met cashew die je nu bekijkt als hoogtepunt – daarom beiden met veel plezier in ons assortiment.
Ingrediënten: rietsuiker, cacaoboter, volle melkpoeder, magere melkpoeder, sojalecithine (emulgator), cashewnoten, zeezout.
Allergienotitie: bevat melk, soja, noten. Gemaakt in een fabriek waar ook pinda en haver worden verwerkt.
Inhoud 60 gram. Awards: Academy of Chocolate 2018 bronzen bekroning.
Alexandra Constance –
De smaak van de cashewnootjes maakt dat deze geroosterde witte choco niet zo “caramac-esk” mierzoet smaakt! Wat mij betreft, is deze reep daardoor toegankelijker, dan de gebrande witte chocolades, waar niets doorheen zit. Deze smelt ook korrelig in je mond, niet tussen je vingers, of al in de wikkel, omdat je die zit te lezen. Lekker reepje, maar niet echt opvallend