Award Winners

Award winners: Prijswinnende chocolades. Alle winnaars op een rij.winnaars beste chocolades ter wereld medailles voor bean to bar chocolade international chocolate awards academy great taste awards

Er zijn drie grote jaarlijkse chocoladeprijzen. Twee specifiek voor chocolade: De International Chocolate Awards & de Academy of Chocolate. Ook bij de Great Taste Awards wordt chocolade beoordeeld.

Het gaat om serieuze aangelegenheden waar jury’s op professionele wijze en met veel aandacht kunnen proeven &  hun mening over de chocolades kunnen geven, waaruit uiteindelijk wel of geen bekroning volgt.

Maar let wel… niet alle chocolademakers doen mee. En er jureren echt wel mensen met kennis van zaken, maar smaak is en blijft ook persoonlijk (zoals ook deze organisaties erkennen) dus wij vinden het wel belangrijk te benadrukken dat zo’n medaille een mooie bekroning kan zijn voor een chocolademaker maar het zegt echt niet alles.

Daarom is voor ons deze categorie ‘Award Winners’ een mooi hulpmiddel voor wie nog niet zo bekend is met ‘goede chocolade’ maar wij weten: er is net zo veel geweldige onbekroonde chocolade. We hopen dat u dat niet vergeet.

Alle 20 resultaten

De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 40 reviews.

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.