Hogarth Hazelnoot Gianduja

6.95

(1 klantbeoordeling)

Gianduja Hazelnoten met 45% cacao en 30% hazelnoten.

Uitverkocht

Inschrijven wachtlijst
Artikelnummer: HO6 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

“Gianduia is een stijl van chocolade voor het eerst ontwikkeld in de Piedmonte regio van Italië. Volgens de legenda was cacao tijdens de Napoleontische oorlogen schaars. Een inventieve geest probeerde de cacao te vervangen door hazelnoten en al voor ze ‘molto bene!’ konden roepen was er een nieuwe chocolade geboren, genoemd naar een pop – Gianduia.

We roosteren hazelnoten uit Nieuw Zeeland en malen ze samen met de cacao om een Gianduia te maken, maar dan ‘Kiwi-style’ – zacht en fijn met pure hazelnoten smaak.”

Ingrediënten: cacao 45% (cacaobonen, cacoaboter), rietsuiker, hazelnoten (30%)

Allergienotitie van de makers: Kan sporen bevatten van melk en noten

Awards: brons bij International Chocolate Awards 2017, Goud bij Academy of Chocolate 2017

Maker

Hogarth

Extra informatie

Tot chocolade gemaakt in

Nieuw Zeeland

Gewicht

70 gram

1 beoordeling voor Hogarth Hazelnoot Gianduja

  1. Marike

    Heerlijk zachte chocolade! De smaak van hazelnoten is zeker aanwezig maar mocht van mij wel nóg sterker (maar er zitten dan ook geen hele stukken hazelnoot in waardoor je die kick krijgt). Dit is een blijvertje!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0.000 items
Inschrijven wachtlijst We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.