Beschrijving
Een echte kokosmelkchocolade. En dat is lékker. Voor wie eens een melkchocolade wil maar dan melkvrij – er zit geen melk in – enkel kokosmelk.
Of gewoon voor wie erg van kokos houdt (Ja! ik! – Chocoladeverkoper Paul)
En dan nog met 55% cacao uit Ben Tre, Vietnam. De mensen van Marou kennen de cacaoboeren bij naam – en maken de chocolade geheel in Vietnam. Echt een mooi bedrijf, en mooie chocolades bovendien.
Ze hadden al heel wat chocolades uit specifieke Vietnamese regio’s. Nu komen daar twee mooie repen-met-smaak bij. Of eigenlijk nog een paar meer – maar die zijn echt enkel in Vietnam verkrijgbaar.
Wij mogen ons gelukkig prijzen met de kokosmelk reep, en de andere met arabica koffie.
Geen moeilijke ingewikkelde chocolades – lekker zoet en gevaarlijk snoepbaar. De cacao en de kokosmelk vullen elkaar goed aan. Meer smaaknotities…volgen!
Ingrediënten: Cacao 55%, rietsuiker 27%, kokosmelkpoeder 18%
Bevat geen gluten, geen noten en geen melk
Awards: zilver bij de Academy of Chocolate 2017.
Alexandra Constance –
Ja hoor, beslist kokosMELK-, niet dierenmelkchocolade. Smaak komt wat puur over, maar niet bitter, juist een beetje zuur en vol, door de kokosmelk, die je goed proeft, als je niet kauwt maar zuigt en sabbelt. Kauw je liever wel, dan proef je een fruitig bessensmaakje, maar weinig zoet. Zo zoet als de kokosmelk van een verse kokosnoot. Dus, een ontzettend prettige chocoladesmaak. Niet zéér opvallend, of apart. Maar zo’n reepje, waarvan je altijd wel een lekker stuk lust!