Beschrijving
Tingo Maria Peru. Chocolade van craft chocolade maker Sirene uit Victoria, Canada. Gemaakt van 73% cacao uit Peru uit de omgeving van de de Ucayali rivier.
De structuur is niet súper glad, ietwat korrelig, maar passend bij de chocolade – wat ons betreft. De smaak is wat ons betreft uitstekend – dit is waarschijnlijk onze favoriete Sirene chocolade. Met smaaktonen van caramel en fruit maar eigenlijk nog veel meer. Van alles te proeven, in een mooie balans. Echt een chocolade om er af en toe bij te pakken, en weer iets nieuws in te ontdekken. De ene keer denk je ‘goh wat een mooie maar toch standaard chocoladesmaak’ en de volgende keer proef je room, walnoot, honing, of juist de meer fruitige tonen.
Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker.
Allergienotitie van de maker; kan sporen van melk bevatten. Sojavrij. Gemaakt in een werkplaats waar geen noten worden verwerkt.
Awards:
– Goud bij International Chocolate Awards Americas 2017,
– Zilver bij Academy of Chocolate 2017.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen