Beschrijving
Wat een reep, wat een reep. Wat Een Reep.
Chocolade, melk en suiker…en dan is het zó iets anders dan een gewone chocoladereep…
Dankzij de zeer minimale bewerking van de drie ingrediënten in een ‘vintage’ melangeur wordt het echt een koekjesachtige reep met een totaal andere structuur dan ‘gewone’ gladde chocolade, en daarmee ook echt een heel andere smaak. Eigenlijk maar deels gemalen, en zo blijft er heel veel over van zowel de structuur van de cacaonib als van de suikerkristallen. Zeer korrelig, kruimelig, en heel speciaal!
Gemaakt van Chuao cacao uit Venezuela (38%) tesamen met melk en suiker.*
Prijswinnaars: jazeker, goud bij Academy of Chocolate 2017 & ook goud bij International Chocolate Awards 2017
Ingrediënten: cacaonibs, melkpoeder, rietsuiker. Chuao cacao van Tissano.
Kan sporen bevatten van noten, gluten en soja.
*Sommige batches worden gemaakt van cacao uit Madagaskar. Wil je zeker weten welke we hebben dan kun je altijd even navraag doen dan kijken we het na.
mariska van der willigen –
Soma Old School is de lekkerste chocoladereep die ik ooit gekocht en gegeten heb, ik bestel hem nog een keer en ook wat anders van hun want misschien hebben ze er één nog lekkerder ! nergens mee te vergelijken, het is chocolade maar het mondgevoel , de crunch, de smaak, de intensiteit, alles bij elkaar zo heerlijk anders en toch herkenbaar chocolade, stevig genieten!
Jerr –
Ik heb nog nooit zulke lekkere chocolade geproefd. De structuur is wat korrelig, echt geweldig.
Normaal kan ik echt “vreten” en heb ik een reep in een minuut of wat op. Van dit product heb ik echt langzaamaan genoten. Echt genieten!
De hoge prijs mijn inziens waard!
Michelle –
Lekker en originele textuur