Standout – Lachua Guatemala 70%

6.95

Single origin Guatemala 70% – biologisch – 2 ingrediënten.

Smaak: citrus, donkere suiker, tropisch fruit

Op voorraad

Artikelnummer: STLG70-BIO Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Standout Chocolate uit Zweden maakte deze pure chocolade met cacao + suiker. Zonder verdere toevoegingen, ook geen cacaoboter.

Biologisch en in afbreekbare compostabele verpakking.

Verder geven ze, en dat waarderen we, veel informatie over de cacao, de smaak & zelfs pairing-suggesties.

Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker.

Inhoud 50gr.

Land: Guatemala
Regio: Lachua
Producent: Cacao Verapaz
Harvest: 2017
Fermentatie: Houten boxen 7-8 dagen
Drogen: Schaduw gedroogd 7-10 dagen

Smaaktonen: citrus, donkere suiker, tropisch fruit

Pairing suggesties

Wijn: Toaji Aszu 5 Puttonyos
Spirit: Añejo 100% Agave Tequila
Koffie: Los Pirineos, El Salvador
Thee: Natural Rooibos

Awards: bekroond met goud bij Academy of Chocolate 2022

Extra informatie

Herkomst Cacao

Tot chocolade gemaakt in

Zweden

Cacao percentage

70%

Gewicht

50 gram

Maker

Standout Chocolate

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Standout – Lachua Guatemala 70%” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade



Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.