Beschrijving
Standout Chocolate uit Zweden maakte deze pure chocolade met cacao + suiker. Zonder verdere toevoegingen, ook geen cacaoboter.
Biologisch en in afbreekbare compostabele verpakking.
Verder geven ze, en dat waarderen we, veel informatie over de cacao, de smaak & zelfs pairing-suggesties.
Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker.
Inhoud 50gr.
Land: Guatemala
Regio: Lachua
Producent: Cacao Verapaz
Harvest: 2017
Fermentatie: Houten boxen 7-8 dagen
Drogen: Schaduw gedroogd 7-10 dagen
Smaaktonen: citrus, donkere suiker, tropisch fruit
Pairing suggesties
Wijn: Toaji Aszu 5 Puttonyos
Spirit: Añejo 100% Agave Tequila
Koffie: Los Pirineos, El Salvador
Thee: Natural Rooibos
Awards: bekroond met goud bij Academy of Chocolate 2022
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen