Beschrijving
Een witte chocolade…maar dan niet met melk maar met (redskin) pinda!
Daaraan toegevoegd ook nog eens Yirgacheffe koffie uit Ethopia en tenslotte vanille pods uit Madagaskar en een snufje zout – een mooie en ook nog eens geheel plantaardige smaakbeleving.
Een witte chocolade die door de pinda’s niet echt wit is maar licht bruin, en doordat er géén melk gebruikt is ook nog eens geschikt voor veganisten. De koffie voegt toe aan de smaak en de vanille (niks geen aroma’s) maakt het af.
Bijzondere reep, fijne koffie geroosterd door de Union Coffee Roasters uit Londen, met een specialty koffie score van 89. En de chocolade gemaakt door craft chocolademakers Solkiki is vooruitstrevend. Dat je chocolade kunt maken met pinda en soja in plaats van melk is toch wel innovatief te noemen en het resultaat smaak uitstekend, wat ons betreft.
Ingrediënten: cacaoboter, rietsuiker, redskin pinda, soja (gmo-vrij), yirgacheffe koffie, vanille, roze zout.
Bevat soja en pinda. Kan sporen van soja, noten en gluten bevatten. Vegan.
Awards: twee sterren bij Great Taste 2018. Goud bij de Britse International Chocolate Awards.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen