Beschrijving
Uitgeroepen tot beste melkchocolade ter wereld. Winnaar van de gouden medaille bij de International Chocolate Awards 2015 & 2016.
Zoiets zegt zeker niet alles. Maar…Wellicht had u al gezien dat uw Chocoladeverkopers echt aan puur verslaafd zijn, en zelf niet zo weg zijn van melk. Deze vinden we wel goed, ontiegelijk goed.
Natuurlijk – hij heeft een prijskaartje om op z’n minst even heel erg van te schrikken. Maar wij bieden ‘m toch graag aan, als heel erg speciale melkchocolade voor heel erg speciale gelegenheden.
Prijskaartje is vanwege de grote vraag bij Fruition ook iets vriendelijker voor de portemonnee geworden! Bij dit soort chocolades kan het soms zo werken. Bij grotere oplages kunnen de prijzen zakken. Dan nog verkopen ze uit dus de prijs had net zo goed kunnen stijgen, maar de makers zijn echt geen geldwolven, en dat is fijn.
Qua percentage cacao (68%) gewoon puur, maar er zit (een klein beetje) melk bij – en het is dus echt een donkere melkchocolade. De cacao komt uit de Marañon vallei in Peru.
De maker: Fruition
Gemaakt door Fruition uit Shokan (NY) – 100 kilometer boven New York City.
Onze onderneming om exceptionele chocolade te maken begint met de selectie van smaakvolle cacao, van een ethisch verantwoorde bron. In onze werkplaats in de Catskill Mountains roosteren we, sorteren we met de hand, en maken we zo de chocolades met zowel moderne als tradionele methoden. Het resultaat is een chocolade waar we trots op zijn. We hopen dat je er van zult genieten! – Bryan Graham – Chocolademaker.
Ingrediënten
cacaobonen, rietsuiker, melkpoeder, cacaoboter.
Allergienotitie van de maker: bevat melk, kan sporen van noten bevatten.
Monique –
Ik geef deze ⭐️⭐️⭐️⭐️
Esther H –
Super lekker! Ik ben ook niet van de melkchocolade, maar deze is puur met dat romige mondgevoel & smaak van melkchocolade 😋