Pacari Piura 70%

6.95

Single Region chocolade van Pacari uit de regio Piura in Peru.

Op voorraad

Artikelnummer: PA08-BIO Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Pacari Piura Quemazón. Uit de serie van Pacari van cacao uit specifieke gebieden en met bijzondere cacao uit Peru.

Pacari is natuurlijk zeker ook bekend om hun ongeroosterde ‘raw’ cacao uit Ecuador, gemaakt in Ecuador.

Deze reep is gewoon van geroosterde cacao,  en ook niet uit Ecuador maar uit het gebied Piura in Noord-Westen van Peru. Uiteraard in Ecuador tot chocolade gemaakt.

Smaak

Bloemig, gras.

Smaaknotitie (el Sauco): Aardse smaak. Rauwe chocolade met bloemige noten. Perfecte balans in smaak en aroma

Een recensie van deze reep bij One Golden Ticket.

Ingrediënten: cacao, rietsuiker, cacaoboter, zonnebloem-lecithine. Biologisch gecertificeerd.

Bronzen medaille bij de Wereldfinale van de International Chocolate Awards 2017.

Extra informatie

Cacao percentage

70%

Herkomst Cacao

Tot chocolade gemaakt in

Ecuador

Gewicht

50 gram

Maker

Pacari

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Wees de eerste om “Pacari Piura 70%” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade



Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.