Beschrijving
Pure (60%) biologische chocolade van Pacari. Geheel gemaakt in Ecuador. Aan de chocolade zijn stukjes gedroogde goudbes (physalis) toegevoegd. Dat geeft een klein beetje crunch, en ook het gevoel terwijl je de reep laat smelten alsof er af en toe een zuurtje in je mond ontploft.
Doet ons zelf daarmee denken aan de ervaringen van vroeger met allerhande ongelooflijk zoete snoepjes met (al dan niet middenin) enorm zuur. Mooi. De fruitige smaak van goudbes komt ook naar voren maar door de relatieve zoetheid van de chocolade hadden wij deze associatie.
Voor wie wat zoeter al gewend is zal het een hele andere ervaring zijn. We zijn benieuwd, reviews zijn natuurlijk altijd welkom!
Ingrediënten: cacao, rietsuiker, goudbes 5%, cacaoboter, zonnebloemlecithine.
Biologisch. Volledig gemaakt in Ecuador.
Allergienotitie van de importeur: kan sporen van melk en noten bevatten. Sojavrij. Glutenvrij. Vegan.
Awards: won onder meer een zilveren medaille bij de International Chocolate Awards 2017 wereldfinale.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen