Beschrijving
66% Madagaskar chocolade van Omnom.
Smaak
Smaaknotitie van de makers: soepele bosvruchten, en feestelijke rode bes balanceren de aardsheid, versterkt door de complexe bloemige smaak.
Verder zeggen ze: De Madagaskar cacaoboon was de aanleiding voor onze liefde voor chocolade. De Madagaskar 66% heeft alle elementen die ons uit de slaap houden. Een zacht mondgevoel, lichte citruszuur, zoete rode bes en een complexe bittere finish.
Ingrediënten: organic cacao bonen, rietsuiker, cacaoboter
Awards: veelbekroond, vanaf 2014 al. In 2017 met goud bekroond bij de Europese International Chocolate Awards.
Allergienotitie van de maker: kan sporen van melk en noten bevatten
Monique –
Ik geef deze ⭐️ ⭐️⭐️
Malgorzata Kowalczyk –
Een mooie verpakking, lijkt op een envelop. Mooie bruine kleur, glad en glimmend. De chocola ruikt subtiel naar aarde, melkachtig, lichtzoet. De smaak is eerst bitterachtig, dan lichtzuur, fruit, nootachtig (walnoot); in nasmaak – een beetje bitter, hout te proeven, af en toe zuur. Hij smelt moeilijk. Het krakt lekker tijdens het breken.
Sympathieke chocolade. Maar drie sterretjes want andere Omnom chocolades vind ik lekkerder.
Martijn –
Één van mijn favoriete madagascar repen ever. De balans is perfect, de rode fruitsnaak komt prachtig naar voren en de textuur is super. Smelt prachtig op je tong.
Deze reep en de lakrids reep maakten mij een groot fan van OmNom. (Later is daar de black and burnt barley reep bijgekomen).