Beschrijving
Er zijn meer chocolades met framboos of rozen…maar dan gaat het meestal om witte chocolades.
Amano creërde een pure chocolade met framboos & rozenblaadjes – een opvallende combinatie die mooi genoeg ook nog eens erg lekker is.
Chocolademaker Art Pollard van Amano proefde ooit een rozen & frambozen cheesecake in de de winkel van Pierre Hermé. En was overweldigd. Sindsdien heeft hij gepoogd een eerbetoon aan deze bijzondere cheesecake te maken in de vorm van chocolade. We kennen de cheesecake niet maar de chocolade mag er wezen.
De combinatie met cacao uit Ecuador maakt het geheel prettig van smaak.
Smaaknotitie van de makers: rijke donkere chocolade met frisse frambozentonen gevolgd door de prachtige fruitige en florale lichte smaak hints van rozen. Met crunchy stukjes om het geheel nog spannender te maken.
Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, frambozen, rozenblaadjes, hele vanillebonen, rozenextract.
Allergienotitie van de makers: kan sporen bevatten van pinda, noten, soja, granen en melkproducten. Inhoud 85 gram.
Samantha –
The flavour combination of raspberry and rose is what attracted me to try this chocolate. Unfortunately I do not find the blend of the flavours to be very good. Additionally the crunchy sugar bits make the dark chocolate far too sweet and gives a weird experience of eating sweets. This is not how I like to eat my chocolate so I did not enjoy it. If you are put off dark chocolate because it’s normally too bitter for you, you might like it.