Toont alle 8 resultaten

Van Madécasse naar Beyond Good

Beyond Good begon (als Madécasse) in Madagaskar, en zullen ook in Uganda een chocoladebabriek opzetten. Ze hebben nu al chocolades van cacao uit dit land. Dat was ook een van de redenen waarom ze nu onder de naam Beyond Good verder gaan. Een andere belangrijke reden is dat niemand wist hoe je Madécasse uitspreekt.

Een chocoladefabriek opzetten vanuit het niets kost tijd, en een deel van de productie wordt dan ook bij een partner in Italië gedaan. Inmiddels is de vernieuwde chocoladefabriek in Madagaskar helemaal klaar, en gaat het team dus ook bezig om een directere keten op te zetten voor Uganda.

Het spreekt eigenlijk voor zich dat chocolade maken in de landen waar ook de cacao groeit meerwaarde heeft, een directere link, meer waarde blijft ter plekke, werkgelegenheid. Het is niet de enige manier om te zorgen voor écht eerlijke chocolade, maar wel een – denken wij – heel erg mooie.

In 2016 vroegen we de chocolademakers wat ze weten van de cacaoboeren, Brett van toen Madécase geeft daar hier antwoord op.

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1111 reviews.
73.4014 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.