Beschrijving
Gemaakt met (73%) cacao uit West Uganda en als toevoeging sinaasappel. In de vorm van gekarameliseerde stukjes schil (zest) en sinaasappel essentiële olie.
Waar Beyond Good begon als Madécasse met als doel chocolade te maken in Madagaskar, van cacao uit Madagaskar, richten ze zich nu ook op andere mooie landen. Zoals Uganda, waar ook goede cacao groeit, en waar uiteraard ook veel profijt is als er lokaal chocolade gemaakt wordt. Goede biologische cacao, goede chocolade, korte ketens, een eerlijke prijs. Precies zoals het moet gaan.
De chocoladefabriek opzetten zal een aantal jaar duren, maar voor goede cacao een eerlijke prijs betalen & daarvan heerlijke chocolade maken kan gelukkig nu al.
Puur met sinaasappel
Voor de chocolades gemaakt met cacao uit Uganda kiest Beyond Good voor mooi passende smaakcombinaties die goed met de cacao samengaan. Waar de cacao uit Madagaskar meer fruitig is, gaat het hier om cacao met meer klassieke chocolade smaaktonen. En daar is natuurlijk ook mooi bij te combineren.
Deze pure chocolade heeft als toevoeging sinaasappel. In de vorm van gekonfijte sinaasappelschil en sinaasappelolie.
Een mooie chocolade voor wie fan is van de combinatie van pure chocolade met sinaasappel. Geen zoete hap, maar 73% cacao. En niet een klein beetje sinaasappel maar heel wat. Zowel gekonfijte schil als sinaasappelolie.
Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, caramel, cacaoboter, zeezout, vanille extract.
Allergienotitie van de makers: kan sporen bevatten van noten en melk. Glutenvrij, sojavrij.
Biologisch (USDA Organic), direct trade gecertificeerd.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.