Beschrijving
Gemaakt met (73%) cacao uit West Uganda en als toevoeging stukjes knisperende karamel & zeezout.
Waar Beyond Good begon als Madécasse met als doel chocolade te maken in Madagaskar, van cacao uit Madagaskar, richten ze zich nu ook op andere mooie landen. Zoals Uganda, waar ook goede cacao groeit, en waar uiteraard ook veel profijt is als er lokaal chocolade gemaakt wordt. Goede biologische cacao, goede chocolade, korte ketens, een eerlijke prijs. Precies zoals het moet gaan.
De chocoladefabriek opzetten zal een aantal jaar duren, maar voor goede cacao een eerlijke prijs betalen & daarvan heerlijke chocolade maken kan gelukkig nu al.
Puur met karamel & zeezout
Voor de chocolades gemaakt met cacao uit Uganda kiest Beyond Good voor mooi passende smaakcombinaties die goed met de cacao samengaan. Waar de cacao uit Madagaskar meer fruitig is, gaat het hier om cacao met meer klassieke chocolade smaaktonen. En daar is natuurlijk ook mooi bij te combineren.
Deze pure chocolade heeft stukjes knisperende karamel, zeezout en om het af te maken een klein beetje vanille extract.
Een mooie chocolade voor de liefhebbers van karamel zeezout die genoeg hebben van mierzoete melkchocolade. Met 73% cacao is dit echt een goed pure chocolade, logischerwijs daardoor ook met veel minder suiker. Doordat de caramel in kleine knisperige stukjes zit geeft dit een mooie structuur, en de toevoeging van zout maakt de klassieke combinatie natuurlijk helemaal af.
Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, caramel, cacaoboter, zeezout, vanille extract.
Allergienotitie van de makers: kan sporen bevatten van noten en melk. Glutenvrij, sojavrij.
Biologisch (USDA Organic), direct trade gecertificeerd.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.