Cacaosuyo Piura Select

7.95

Heerlijke Piura 70% uit Peru.

Op voorraad

SKU: CA03 Categorie: Tag:

Cacaosuyo Piura. Een buitengewone reep uit Peru.

Cacaosuyo zegt zelf over deze chocolade: “Van boom tot reep. Deze chocoladereep gemaakt met biologische witte cacao uit de Piura regio in Peru, met zorg geselecteerd om de beste kwaliteit chocolade aan te kunnen bieden. De exquisiete smaak die je zult gaan beleven is een combinatie van een zorgzame oogst en processen na de oogst. Beleef de lichte tonen van citrus en noten. We geloven dat deze chocolade een plezierige ontdekking zal zijn. Geniet er van.”

Smaak

Ook hier geldt: chocolade is een natuurproduct, de cacao-oogst is elke jaar weer net anders. De repen van 2017 zijn wat ons betreft net wat minder ‘helder’ van smaak als eerder. Maar nog steeds heel fijn!

Smaaknotitie van de makers: lichte tonen van citrus en noten.

Wij zeggen: veel smaak, heel veel smaak. Het citrusfruit herkennen we er zeker in. We laten de chocolade graag proeven, en hij krijgt tot nu toe telkens weer alle lof. Variërend van ‘wow’ tot ‘geweldig’ tot ‘mmm, die smaak…wat zit er bij toegevoegd?’. Niets dus, het is echt enkel cacao met suiker.  Goede cacao, suiker en een hele dosis vakmanschap.

Een korte recensie kun je vinden op bean.bar

Ingrediënten

Cacaomassa, suiker

Kan sporen van melk, noten en pinda’s bevatten.

De makers

Cacaosuyo uit Peru.

Extra informatie

Gewicht

70 gram

Herkomst Cacao

Peru

Biologisch

Ja

Cacao percentage

70%

Tot chocolade gemaakt in

Peru

0.000 items


Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.