Toont alle 6 resultaten

Casa Cacao – chocoladeliefdefde vanuit Girona

Wij vinden het erg fijn dat mensen die zoveel bezig zijn en weten van smaak ook onze liefde voor chocolade & cacao delen, en verder willen verspreiden. Omdat het zo bijzonder is dat er zoveel te proeven is puur door de herkomst en verwerking van de cacao, maar zeker ook omdat aandacht voor de kwaliteit van de cacao automatisch leidt tot een hogere prijs voor de cacaoboer. Veruit de meeste cacao op de wereld wordt verkocht als bulkproduct voor een lage prijs waar de cacaoboeren niet van kunnen leven. Voor origine cacao wordt een prijs betaalt die gelukkig veel hoger ligt. Betalen voor kwaliteit & een fatsoenlijk inkomen voor de cacaoboer. Twee kanten van dezelfde medaille. En wat ons betreft niet meer dan logisch.

Chocolade gemaakt door mensen van een 3 sterren restaurant? Dat moet wel het beste zijn wat we verkopen? Dat valt dan ook wel weer mee, we zijn verwend met heel veel (wereld)topchocolades in ons assortiment. We hopen dat deze chocolade weer veel extra mensen bereikt, en dat nog meer mensen ontdekken hoe ongelooflijk divers chocolade kan zijn. Hoe leuk het is de verschillen te proeven. Hoe een chocolade per jaar en zelfs per cacao oogst ook net anders kan proeven. En sowieso hoe totaal anders het is dan de naar-binnen-werk-suikerbom-repen uit de supermarkt. Maar we kunnen toch wel een paar merken (Soma, Friis Holm bijvoorbeeld) bedenken die we vooralsnog over de hele linie net meer meer waarderen. Niet gek, Casa Cacao is pas net begonnen. We zien in ieder geval de toekomst zonnnig in. Meer goede chocolade, meer aandacht voor goede cacao. Hoera, daarvoor!

Meer weten over Casa Cacao & El Celler de Can Roca?

Je kunt op Netflix een mooie aflevering zien over Jordi Roca bij Chef's Table. Ook elders (youtube) is genoeg te vinden. En neem zeker ook een kijkje op de website van Casa Cacao.

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1460 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.