Beschrijving
Voor de fans van 100% chocolade mooi nieuws – en iets extra speciaals – een 100% chocolade van Casa Cacao (chocolademaker is Damian Allsop, samen met Jordi Roca, die je weer zou kunnen kennen van het wereldberoemde driesterrenrestaurant El Celler de Can Roca).
Waar Casa Cacao al een 100% chocolade heeft gemaakt met cacao van Hacienda Victoria (een vrij grote cacaoverbouwer en fermenteerder in Ecuador, ze werken met goede en moderne technieken en focussen op kwaliteit) gaat het nu om cacao uit de omgeving van het Kaithapara Forest in Kerala India.
Donker van kleur, donker gebrand, best wat bitterheid – en ook wat zure smaaktonen komen zeker door – een chocolade voor de 100% liefhebbers die niet persé de allerzachtste subtiele chocolade willen proeven. Denk aan notig, bessig, cacao, en de kenmerkende gebrande smaaktonen die je herkent uit bijvoorbeeld donker gebrande koffie.
Ingrediënten: cacao.
Allergienotitie van de makers: kan sporen bevatten van gluten, noten, melk en soja.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.