Chocolat Madagascar 65% Vegan Milc

6.95

(2 klantbeoordelingen)

Vegan ‘melkchocolade’ met cashewnoten en 40% cacao. Geheel gemaakt in Madagascar.

Op voorraad

Artikelnummer: CM7 Categorie: Tag:

Beschrijving

In deze ‘melkchocolade’ met 65% cacao zijn 15% cashewnoten toegevoegd in plaats van koemelk.

Vergelijkbaar met een donkere melkchocolade, oftewel een melkchocolade met een hoger cacaopercentage.

Qua zoetheid daarmee ook eerder vergelijkbaar met een milde pure chocolade. Wil je het graag zo zoet als in de supermarkt, ga dan eerder voor de Vegan Milc 40% (of bestel ze beiden, om leuk naast elkaar te proeven)

De cashewnoten (en geen koemelk) maken de reep uiteraard vegan, en ook zacht en erg lekker, wat ons betreft.

Geheel gemaakt in Madagaskar van hoge kwaliteit lokale cacao door Chocolaterie Robert.

Het mooie is dat deze chocolades – al zijn ze dan wis en waarachtig geheel vegan – ook zeer geschikt zijn voor al wie het niet persé nodig vind dat voedsel geheel plantaardig is.

Immers: de combinatie van chocolade met gemalen noten is sowieso vrij subliem. Denk maar aan de diverse Gianduja chocolades. Chocolade met hazelnoten. Daar hoeft echt geen grammetje melk bij om verbluffend lekker te zijn. Enfin, cashewnoten zijn ook lekker. En wij vonden dit ook weer een mooie reep die we met plezier aan het assortiment hebben toegevoegd.

Net even anders, wel erg lekker. En zo’n chocolade die geheel in Madagaskar gemaakt wordt dat is toch ook echt wel bijzonder. En zinvol: zo blijft er meer waarde aldaar en Madagaskar is nog altijd een van de armste landen ter wereld. Wat dat betreft zijn dit soort chocolades – geheel in het cacaoland gemaakt – waardevoller dan repen met het ‘fairtrade’ label. Iets om over na te denken…

Smaakomschrijving van de makers: Romige zachte smaken en zijdezachte textuur van de cashew noten uit Madagaskar. Met smaaktonen van banaan en rood fruit van de fine flavour cacao uit Sambirano, Madagaskar.

Ingrediënten: cacaobonen (madagaskar), cacaoboter, rietsuiker, cashewnoten

Allergie notitie van de maker: bevat noten (cashew) – kan sporen van noten en melk bevatten.

Zowel de cacao als de cashewnoten komen geheel van Madagascar. En de reep is dus ook geheel gemaakt aldaar, door de chocoladefabriek die daar al jaar en dag aanwezig is, chocolaterie Robert. Op internet makkelijk wat meer over te vinden als je dat interessant vind.

Extra informatie

Herkomst Cacao

Tot chocolade gemaakt in

Madagaskar

Gewicht

85 gram

Dieet of Levenswijze

Cacao percentage

65%

Maker

Chocolat Madagascar

2 beoordelingen voor Chocolat Madagascar 65% Vegan Milc

  1. Nederlands

    Paulien

    Lekker als je van echte melkchocolade houdt, ik vond deze wat te weinig chocoladesmaak hebben, mag voller van smaak.

  2. Nederlands

    Martin

    We like this chocolate. Nutty and fruity… (We find the 45 percent version to nutty…)

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (2)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.