Beschrijving
Zoals alle chocolades van Chocolat Madagascar geheel gemaakt in Madagaskar, met cacao uit Madagaskar.
Extra speciaal aan deze chocolade is dat het niet zomaar een pure chocolade is maar er (veel!) cacaonibs aan zijn toegevoegd, ongemalen, geroosterde cacao.
Dit geeft deze chocolade een héél andere structuur (als je ‘m proeft zou je haast kunnen denken dat je op een koekje kauwt), en smaakervaring. Je proeft echt heel erg goed de ruwe structuur en de krachtige pure smaak van de cacao zelf. Heel heel anders dan wanneer je ‘gewoon’ een pure chocolade tot je neemt.
Mooi om te proberen, ook als je niet echt weet hoe cacao van zichzelf kan smaken, en mooi om te ontdekken hoe de cacaonibs met de toch best fruitige chocolade uit Madagaskar combineren. Naar ons idee ook een chocolade die omdat ‘ie best krachtig is mooi samen kan gaan met allerlei combinaties in eten en drinken. Daarbij denken we zeker aan romige kazen waarbij de structuur mooi contrasteert, en sommige (krachtige) theesoorten zouden ook leuk kunnen zijn. Je kunt er vast ook een mooi bier bij uitzoeken. Kortom, je kunt er veel kanten mee op. Zeker ook leuk is de ‘gewone’ 70% pure chocolade van Chocolat Madagaskar er naast proeven, of de 85 of 100%. Zo heb je makkelijk een leuk proeverijtje!
Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, cacaonibs
Allergienotitie: gemaakt in een fabriek waar ook cashew en melk verwerkt worden.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen