Beschrijving
Wat ons betreft heerlijk! Een pure chocolade met daar ook hazelnoten doorheen gemalen. Zo ontstaat een smaakvolle en romige hazelnoten chocolade (gianduja). Die wordt bestrooid met koffie nibs & cacaonibs.
Zo heb je een heerlijk geheel. Bean to bar gemaakt door Chocolate Tree uit Schotland, gemaakt van biologische en eerlijk verhandelde cacao uit Peru.
We kenden deze ‘smaakrepen’ van Chocolate Tree nog niet, vooral omdat ze eerder gemaakt werden van (biologische) couverture chocolade. Nu maakt Chocolate Tree de chocolades helemaal zelf – van cacaoboon tot chocoladereep – en wilden we toch eens proeven. En tjonge, wat zit daar veel lekkers bij. Omdat we zelf wel erg van de combinatie van noten & chocolade en koffie & chocolade houden is dit ook wel echt een van onze favorieten uit de serie. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden.
Ook goed te weten: de binnenverpakking is plant based & composteerbaar.
Ingrediënten: cacaomassa, rietsuiker, hazelnoten (20%), cacaoboter, koffie (2%), cacaonibs.
100 gram.
Bevat 50% cacao. Biologische direct trade cacao uit Peru. Allergienotitie van de maker: kan sporen van melk bevatten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen