Beschrijving
Of je het nu een Piña Colada of een Rum Punch of iets heel anders noemt – feit is dat de combinatie van Rum met kokos en ananas een bijzondere is. Voeg dat bij chocolade van cacao uit Belize en je Chocolate Tree heeft het weer voor elkaar gekregen iets erg bijzonders te creëren.
Voor deze chocolade wordt ananas met kokos in donkere rum geweekt en daarna samen gemalen met de pure chocolade uit Belize. Het resultaat…een Caribische belevenis die smaakt naar meer.
Ingrediënten: cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, ananas (5%), kokos (5%), rum (5%).
Op de rum na van biologisch gecertificeerde ingrediënten zo geeft de verpakking aan.
Allergienotitie van de makers: kan sporen van noten en melk bevatten.
kellysiebers –
Ik dacht dat omdat de rum, ananas en kokos er in gelijke percentages inzit, het ook even duidelijk te proeven zijn. Verkeerd gedacht van mij. De rum is dominant, daarna komt de ananas, daarna de kokos. Ik kan niet zeggen dat ik duidelijk ananas als ananas herken, maar ik proef iets zurigs en dat is een hele fijne combinatie met zoet. De kokos zit in de vorm van mini flakes onzichtbaar verstopt. Wel leuk qua textuur. De chocola proeft zoeter dan ik zou denken op basis van het suikergehalte (21gr/100gr), mooi meegenomen. Ik wou eigenlijk 4 sterren geven, omdat ik niet van dranksmaakjes hou eigenlijk en ‘t daardoor niet m’n favoriet is. Meeste drankchocola vind ik ronduit vies. Maar dat ligt aan mij en zelfs ik vind deze chocola lekker (het is niet zo overdreven drankachtig als wat ik eerder op heb), dus toch 5 sterren.
Martine Spaans –
Voor mij persoonlijk kwam de ananas-smaak te sterk naar de voorgrond. Duidelijk al qua geur, maar ook qua smaak is er een licht zurige toom die overheerst. Ik had gehoopt op iets meer kokos, maar die smaak is de subtielste van de 3. toch wel een erg lekkere reep.