Toont alle 24 resultaten

Dit zijn Chocolatemakers Rodney en Enver. De oprichters staan voor de cacaobrander in hun mooie fabriek in Amsterdam. Heel wat jaren terug kreeg Chocoladeverkoper Paul een 75% Chocolatemakers-reep van tante Ina uit Amsterdam en dat was absoluut een bepalend moment in onze liefde voor chocolade. Enkel met de geur van deze repen weet je al dat het goed is.

Dat de Chocolatemakers ook nog goed nadenken over hoe ze dingen natuurvriendelijk kunnen aanpakken vinden we ook heel fijn. Ze verpakken de repen in vetvrij papier & zonder aluminiumfolie, betalen de cacaoboeren een eerlijke prijs, cacao-resten worden in een moestuin hergebruikt, ze vervoeren hun repen in Amsterdam per fietskoerier .. en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En dan maken ze ook nog eens erg lekkere en toegankelijke repen!

Ook heel tof: de cacao uit de Dominicaanse Republiek komt per zeilschip naar Nederland. Het schip de ‘Tres Hombres’ vervoert de cacaobonen geheel op windkracht naar Nederland. Al met al, een gaaf bedrijf dat zich met hart en ziel inzet voor eerlijke chocolade!

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1935 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.