Beschrijving
Extra pure Gorilla Bar. Met cacao uit Congo en Arenga Bossuiker van het project van Stichting Masarang dat leefgebied van de orang-oetan beschermed. De cacao komt uit de omgeving van het Virunga National Park in Congo. Er is cacao aangeplant om de bewoners van inkomen te voorzien en te zorgen dat het leefgebied van de gorilla’s niet bedreigd wordt.
Steunt daarmee zoewel de gorilla en de orang-oetan.
We gaan je er zeker meer over vertellen maar hebben vandaag (2 april 2018) deze chocolade NET opgehaald bij het Dutch Bicycle Center. Daar waren de repen heen vervoerd per fiets (!) door de Schokofahrt. Super te gek gaaf natuurlijk, maar betekent ook dat we verdere tekst even uitstellen tot later.
We zeggen wel alvast: heel erg zachte smeuïge chocolade – ook qua smaak zeer de moeite waard!
Ingrediënten: 92% cacao (82% cacaomassa, 10% cacaoboter), arenga bossuiker.
Allergienotitie: Glutenvrij. Kan sporen van noten bevatten.
O.D. van de Veer –
Heerlijk donkere chocola tegen een goede prijs. Ik koop hem regelmatig
E. Klaassen –
Gezoet met bossuiker, staat er. Ik ben wel nieuwsgierig naar wat dat is. Wat is de glycemische index daarvan?