Beschrijving
Chocolade couverture – Virunga melkchocolade van cacao uit de omgeving van het Virunga National Park in Congo.
55% biologische cacao in een melkchocolade druppels, perfect voor alle bak- en kookplezier. Een verpakking van maarliefst 2 kilo zo heb je meer dan genoeg chocolade voor heel wat taarten, chocolade cake, cupcakes, of al het andere waar je chocolade voor nodig hebt. Natuurlijk kun je ook gewoon een chocoladereep smelten, maar deze chocoladedruppels zijn een stuk makkelijker voor als je vaker bakt – professioneel of gewoon lekker thuis in de keuken als hobby-bakker en bakfanaat.
Eerlijke biologische cacao, vanuit Congo, en door Chocolatemakers geheel op zonne-ennergie tot chocolade gemaakt – ook een mooie plus!
Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, melkpoeder. Ten minste 54% cacaobestanddelen. Alle ingrediënten zijn van biologische teelt.
Let op: de levertijd voor de chocolades couverture kan langer zijn ivm voorradigheid – tussen 2 dagen en 2 weken.