Chocoladeverkopers

Anatomisch Chocolade Hart Puur – Dormouse

11.95

Anatomisch chocolade hart 70% puur – origine Piura Peru.

Uitverkocht

Inschrijven wachtlijst
SKU: DR07 Categorie: Tag:

Beschrijving

Als je dan een chocolade hart voor je geliefde wil kopen… misschien wel het ultieme geschenk voor je valentijn…doe het dan gelijk goed. Of niet natuurlijk, uw Chocoladeverkopers ‘vieren’ Valentijnsdag ook niet uitgebreid – maar voor een chocoladehart als dit mag je ons zéker wakker maken.

Een anatomisch chocoladehart – perfect cadeau voor valentijn

Een anatomisch chocolade hart! Een solide chocolade van 70 gram en wel door Dormouse ‘bean to heart’ gemaakt in Manchester. Chocolade met ook nog eens een gouden finish. Ieder die het ziet raakt op slag verliefd. Op z’n minst op dit prachtige kunstwerkje.

Bijzondere bean to bar chocolade van Dormouse

70% Bean to bar chocolade – puur dus – van cacao uit Piura Peru (Grand Nativo Blanco) en tot chocolade gemaakt in Manchester door Isobel van Dormouse.

Met als smaaknotities van de maker: zacht en smooth, tonen van geroosterde noten en limoen met een zacht boterige finish.

Ingediënten: cacao, muscovado suiker, cacaoboter, eetbare glitter.

Allergienotitie van de maker: gemaakt in een keuken waar amandelen en hazelnoten worden gebruikt. Geschikt voor veganisten.

NB. Past niet in een brievenbusdoosje. We verzenden dus met deze prijs altijd per pakketpost – uiteraard sectuur verpakt – zonder meerkosten. Beperkt beschikbaar, op = op.

Extra informatie

Herkomst Cacao

Peru

Tot chocolade gemaakt in

Verenigd Koninkrijk

6.951 item
Inschrijven wachtlijst We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.

Verzending: altijd € 2,95. Betaal makkelijk met iDeal of Paypal.