Beschrijving
Gemaakt van 75% cacao van Gaura Estate, gelegen in het westen van het eiland Sumba in Indonesië. We verkopen nog niet héél veel chocolades van cacao uit Indonesië en we zijn blij als makers ermee aan de slag gaan. Al die eilanden bij elkaar, er is veel diverse cacao te vinden. Mooie en bijzondere cacao vinden en er chocolade mee maken kun je vervolgens gerust aan Dormouse overlaten.
Dormouse omschrijft de smaak als: smaaktonen van gecarameliseerd fruit met een kruidig honing einde.
Ingrediënten: cacaobonen, muscovado suiker, cacaoboter.
Cacaoboon soort: criollo/trinitario
Concheertijd: 48 uur.
Gemaakt op een plek waar amandelen en hazelnoten gebruikt worden. Geschikt voor veganisten.
Dormouse maakt zeer kleinschalig chocolades in Manchester. Pure origine repen zoals deze en spannende smaakchocolades. Wij zijn er blij mee. Veelal met muscovado suiker, wat al een eigen smaak geeft. Maar ook de aandacht tijdens het verwerking van de cacao, en de verschillende origines, geven pluspunten. De verpakkingen tenslotte blijven ook stuk voor stuk prachtig, vinden wij.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.