Beschrijving
Fijne melkchocolade van Dormouse met speculaaskruiden!
Bij de winter denken wij zelf zéker aan chocolade, zéker ook aan lekker verwarmende specerijen. En natuurlijk aan donker en kou buiten, en warmte en samenzijn binnen. Met lampjes, feestdagen, cadeautjes geven. Kerstbomen, de spannende ervaring van Sinterklaas die met zijn Pieten door de schoorsteen wat achterlaat. Een wortel voor het paard.
Leuk om in deze winterse periode ook vanuit de craft chocolademakers wat toepasselijke chocolades in het assortiment te hebben.
Chocolatemakers uit Amsterdam maakt al even een 40% melkchocolade met sinterklaaskruiden – Mesjokke uit Utrecht maakt een pure Winter Spice en nu voegen we daar deze Speculaaskruiden chocolade van Dormouse aan toe. We hebben natuurlijk nog meer chocolades met allerlei specerijen & kruiden, maar deze selectie is toch wel extra geschikt voor de winter, de feestdagen & sinterklaas.
De versie van Dormouse is gemaakt met een romige melkchocolade van 55% cacao uit Guara Indonesië.
Daarbij een fijn verwarmend specerijenmengsel voor de echte winterse smaaksensatie.
Mooi om samen te bestellen met een van de andere winterse chocolades, en het formaat van de Dormouse chocolades is ook nog eens uitstekend geschikt voor de Sint om deze chocolade in schoenen achter te laten.
Ingrediënten: cacaobonen, muscovado suiker, vol melkpoeder, cacaoboter, kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment en kardemom.
Allergienotitie: bevat melk. gemaakt in een keuken waar ook amandel en hazelnoten worden verwerkt.
Tenminste 55% cacao, tenminste 20% melkpoeder.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.