Toont alle 32 resultaten

fossa chocolate logo bean to bar chocolade uit singapore hoge kwaliteit pure chocolade en prachtige smaken zoals thee en salted eggWe kwamen Fossa al vaker tegen. In lovende recensies, door prijzen die ze wonnen op festivals, door tips van diverse kanten.

Toen moesten we natuurlijk proeven. En dankzij goed contact met een Duitse collega chocoladeverkoper kregen we kans deze chocolades uit Singapore te laten over komen. Ze stelden niet teleur, integendeel.

Pure chocolades in uitstekende uitvoeringen en repen met smaak waar we u tegen zeggen. Dat een chocolade met ‘salted egg cereal’ lekker kan zijn… dat hadden we vooraf niet kunnen bedenken.Dat een chocolade met sesam & zeewier lekker kan zijn? We hadden geen idee. En dan zijn er nog de prachtige chocolades met verschillende spannende theesoorten.

We weten zelf best wat van chocolade, en proeven veel. Maar er zijn altijd mensen die nog honderd keer meer kennen en weten. Er zijn er niet heel veel misschien, maar ze zijn er wel.

We kregen van zo iemand, wiens oordeel we zeer waarderen, het volgende terug:

“Fossa snapt het! Waanzinnig goed! Alle 4 repen een vette 10! Schiet regelrecht in mijn top10 beste chocolademakers.”

Kortom. Komt dat proeven. Kost wat, en misschien niet direct de eerste chocolade uit onze webshop om mee te beginnen. Maar wil je kwaliteit…dan kun je met een gerust hart chocolades van Fossa bestellen.

Vanaf eind oktober 2019 in de webshop te bestellen.

Meer lezen kan ook op Fossachocolate.com

chocoladeverkopers chocoladerepen logo puur eerlijk lekker webwinkel in goede bean to bar chocolade


Klantenscore 9,6
Verzending altijd € 2,95 (NL).
iDeal, Paypal & meer.


De waardering van chocoladeverkopers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2004 reviews.
0.000 items
Inschrijven wachtlijst Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.