Beschrijving
Speciaal voor de decembermaand, richting de kerstdagen, en sowieso heerlijk voor winterse dagen: de Christmas Fruit Cake chocolade van Fossa uit Singapore.
Een pure chocolade met stukjes crunchy walnoten, sinaasappel en cranberry. Uiteraard aangevuld met heerlijke winterse specerijen als kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.
De makers zeggen er over “De kerstfruitcake is altijd een speciale traktatie waar iedereen naar uitkijkt tijdens elk feestseizoen. Net zoals elk huishouden zijn eigen unieke recept heeft, hebben wij dat ook – in de vorm van een chocoladereep! Knapperige walnoten en chewy gedroogde vruchten worden goed gemengd tot een brandewijnachtige pure chocolade gemaakt van cacao die in Maleisië wordt verbouwd. Afgemaakt met een mix van kerstkruiden, zijn we allemaal in de stemming voor de feestdagen!”
Smaaktonen: een traditioneel dessert voor de feestdagen, rijk in smaak en vol met speelse texturen.
Ingrediënten: cacao, rietsuiker, cacaoboter, walnoten, aalbes, cranberry, sinaasappelschil (amanatsu schil, bietsuiker, vitamine c), bruine suiker, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat.
Allergienotitie van de makers: bevat noten. Inhoud 50 gram.
Bean to bar gemaakt door Fossa in Singapore.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen