Beschrijving
Zeer fijne chocolade van bijzondere cacao uit Mexico. Wonderschoon tot chocolade gemaakt door Fossa, meesters uit Singapore.
Finca La Rioja is een estate in Cacahoatán, Chiapas. Het betekent letterlijk ‘Plek van cacao’ in de oude Toltec taal. Daar worden criollo variëteiten uit de oudere wereld verbouwd en de ‘Carmelo’ criollo-forastero hybride bekend om z’n lichte kleur en dunne schil.
Smaaknotitie van de makers: Tonen van aardbei en room. (zeker de room ga je vast herkennen, en een zekere fruitigheid vast ook – complex – wij vinden ‘m in ieder geval erg lekker!)
En eigenlijk zit er veel meer in qua smaak. Op de reep niet vermeld, maar op de site zetten ze een uitgebreidere omschrijving:
Complexe smaken, een beetje van alles waar we zo van houden in chocolade. Fruitig, notig, caramel en romig met dan nog licht hooi en zoete tabak.
Ingrediënten: cacao, rietsuiker.
Allergienotitie van de makers: gemaakt in een faciliteit waar noten en melk gebruikt worden.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.