Beschrijving
Melkchocolade van cacao uit Tanzania (52%) met goede dikke stukken kleverige lychee en crunchy cacaonibs. De cacao wordt tenslotte met thee van rozen.
We vinden zelf stukjes altijd wat lastig omdat de verdeling op de reep dan nooit perfect optimaal is. Dus dan proef je weer een stukje met en dan weer zonder. Maar het mooie is wel dat ook als je een hapje van de chocolade zonder de lychee en nibs hebt het al heel smaakvol is. Melkchocolade met rozen, we hadden niet gedacht dat we dat lekker konden vinden.
De lychee is in best flinke stukken toegevoegd, vergeleken met het verder redelijk subtiele reepje. Dus goed te proeven.
Fossa zegt verder over deze chocolade:
“Met 52% donkere melkchocolade uit Tanzania met rozenthee overgoten met gedroogde lychee uit Thailand en knapperige cacaonibs.
Dit is een chocolade die ons doet denken aan een lange wandeling door een eetbare tuin, geparfumeerd met een bloemig en fruitig aroma.”
Ingrediënten: cacao, rietsuiker, cacaoboter, melkpoeder, lychee, rozenthee (zwarte thee, rozenblaadjes, rozen aroma)
Allergienotitie: bevat melk, gemaakt op een plek waar alle types noten worden verwerkt.
Cacao 52%. Gemaakt door Fossa – 2 Manai Link, Singapore. Inhoud 50 gram.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen