Beschrijving
Een speciaal voor de feestdagen gemaakte chocolade van Fossa, en wat zijn we blij dat we ‘m kunnen aanbieden.
Fossa maakt de meest bijzondere chocolades in Singapore, dat vinden wij maar andere liefhebbers over de hele wereld gelukkig ook. Van hun uitstekende (pure) origine chocolades tot de smaakrepen met allerhande écht bijzondere thee tot aan – nouja, heel veel, en echt – top.
We zijn dankbaar dat we samen met een Duitse collega kunnen optrekken om te zorgen dat deze heel speciale chocolades hier beschikbaar zijn. We verkopen sowieso enkel chocolades waar we achter staan, maar natuurlijk hebben we zelf ook soms nog wel dat we de ene reep wat lekkerder vinden dan de andere en bij Fossa kijken we vaak met nóg wat extra verwachting of de bezorger al voor de deur staat om weer wat nieuws te kunnen proeven. Normaal zouden we voor een maker van zo ver ook echt niet zoveel verschillende chocolades kunnen aanbieden, maar bij Fossa kunnen we ons niet inhouden en bestellen we gewoon wat we kunnen krijgen en zelfs meer dan dat, waardoor we ook een ‘festive special’ zoals deze reep kunnen aanbieden – ze vinden het in Singapore ook wel leuk dat in dat verre Nederland een paar kleine chocoladeliefhebbers elke keer enthousiast reageren, denken we 🙂
Enfin, zodoende dus ook deze feestdagenreep. Pure chocolade met cacao van Rehoboth Estate (Filipijnen) en om er een echte winterse feestrepe van te maken anagevuld met een kaneel shortbread crumble met wat sinaasappel olie en gemalen geroosterde gecarameliseerde pecan.
Ingrediënten: Cacao, rietsuiker, pecannoot, cacaoboter, tarwebloem, boter, bruine suiker, kaneel, sinaasappelolie, zeezout, bakpoeder
Allergienotitie: bevat noten. gemaakt op een plek waar ook melk wordt verwerkt.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.