Beschrijving
Melkchocolade met…thee van chrysanten.
“Proefnotities: Chrysanthemum geur gelaagd met tonen van honing en een lange zoete afdronk
Chrysanthemum is een symbool van een lang leven en verjonging. Gebrouwen als thee, wordt aangenomen dat het verkoelende en reinigende eigenschappen heeft. Gewaardeerde chrysanthemumknoppen (杭州 胎 菊) afkomstig uit Zhejiang, China, worden gemengd met fruitige cacao van Rehoboth Estate en brengen een elegant bloemig aroma en tonen van honing voort met een lange, zoete afdronk.”
Dat zeggen de makers van Fossa in Singapore er over. Wij vinden het zelf eerlijk gezegd niet hun beste creatie maar dat kan ook zijn omdat het een melkchocolade is, en de chrysant en het geheel qua smaak eerder heftig dan elegant over komt. Maar goed – smaken verschillen dus misschien vinden jullie ‘m wel heerlijk. Wij gaan dan zelf liever voor de andere verbluffende thee chocolades van Fossa, we zeggen het er maar eerlijk bij. Kan ook aan het moment van proeven liggen, we proefden na de sake kasu chocolade – en misschien is daar toch wat van de smaak van blijven hangen ook al was het een half uur later.
Ingrediënten: cacao, rietsuiker,cacaoboter, melkpoeder, chrysanthbloemknoppen.
Allergienotitie van de makers: gemaakt op een plek waar ook noten en melk worden verwerkt. Bevat melk.
De cacao komt van Reheboth Estate uit de Filipijnen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen