Beschrijving
Groots nieuws voor theeliefhebbers, deze chocoladerepen van Fossa. Daarvoor zijn ze een samenwerking aangegaan met de kenners van Pekoe & Imp. En dat levert wat moois op. Fossa hebben we al eerder chocoladetovenaars genoemd, want dat zijn ze. En als je bij de meest speciale chocolade de meest speciale theeën samenbrengt… dan ontstaat er wat extra moois.
Deze reep is er eigenlijk in twee versies. Als Hongcha (zwarte thee) en deze versie, de Oolong. Geweldig, op z’n minst voor iedere theeliefhebber, om samen te bestellen en te vergelijken. En voor ieder ander ook om eens een héél speciale chocolade te proeven die in harmonie samen gaat met een erg mooie oolong thee.
Fossa zegt er verder over:
“Mi Lan Xiang (Honey Orchid) is een dancongthee die wordt verbouwd in de Phoenix-berg in de provincie Guangdong. Deze kavel is in het voorjaar van 2018 met de hand geoogst uit het dorp Tian Zhu Keng.
Deze oolong heeft een uitgesproken guavearoma. Aangevuld met de koekje Kokoa Kamili cacao uit Tanzania, is het een heerlijke reep om langzaam van te genieten.”
Smaaknotitie van de makers: Bloemig gelaagd met tonen van guave en room
Ingrediënten: Cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, melkpoeder, theebladeren.
Allergienotitie van de makers: bevat melk. Gemaakt op een plek waar ook noten verwerkt worden. Vrij van soja, gluten en granen.
Zeer geschikt voor theefanaten. En voor wie wil proeven hoe verbluffend Fossa chocolades kan maken. Origine chocolades mét en zonder toevoegingen. Stuk voor stuk pareltjes. Vinden wij dan. Over de theerepen en de ‘gewone’ pure chocolades kunnen we dat zonder enig aarzeling zeggen.
Esther Tak –
Heerlijke, geurige chocolade: romig, thee, lychee. Aanrader!