Fossa – Traditional Liu Bao Hei Cha

8.95

Traditional Liu Bao Hei Cha – weer een mooie samenwerking van Fossa met Pekoe & Imp.

Proefnotities: Vochtig hout, hazelnoot, jasmijn

Slechts 2 resterend op voorraad

Artikelnummer: FOTLBH5 Categorie: Tag:

Beschrijving

We gaan er niet te veel woorden aan ‘vuil’ maken maar zijn beretrots dat we ook deze samenwerking van Fossa en Pekoe & Imp weer kunnen aanbieden. We hebben er maar een paar, maarja het is dan ook wel echt iets voor de echte liefhebbers. En die gaan er weer blij mee wezen!

Verdere omschrijving van Fossa:

Proefnotities: Vochtig hout, hazelnoot, jasmijn

Liu Bao (六 堡 – Six Forts) is een gefermenteerde thee die traditioneel uit Wuzhou, in de provincie Guangxi, komt. Dit lot, gemaakt in het voorjaar van 2011 van een mix van Yunnan-bladeren en lokale Wuzhou Guiqing middelgrote blad cultivar, werd gefermenteerd, gestoomd en geperst in hun iconische grote bamboe manden om enkele maanden aan de lucht te drogen en daarna te rijpen tot op de dag van vandaag.

Geniet van de iconische houtachtige en nootachtige smaken van de gerijpte thee, samen met de jasmijnafwerking van de Ecuadoraanse cacao Costa Esmeraldas die in deze donkere chocolade wordt gebruikt.

Ingrediënten: cacao, rietsuiker, cacaoboter, theebladeren.

Allergienotitie: kan sporen van noten en melk bevatten.

De smaak: wij zeggen: wauwie! Wij proeven er toch zeker ook smaken richting paddestoel in. Smaakvol!

Maker

Fossa

Extra informatie

Tot chocolade gemaakt in

Singapore

Herkomst Cacao

Gewicht

50 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fossa – Traditional Liu Bao Hei Cha” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0.000 items
Inschrijven wachtlijst. Laat je emailadres achter. Je krijgt dan automatisch een mail als deze chocolade weer op voorraad is.