Beschrijving
Een chocolade zoals er geen andere is…
Van de Singaporese chocolade grootmeesters van Fossa – meesterlijk in chocolade en meesterlijk in combinaties, en ook nu weer.
Wel een chocolade die je aan moet durven, want zwarte truffel heeft een sterke smaak, en als truffelolie zéker ook. Denk aan aards, natte bosgrond, paddestoelen.
Donkere melkchocolade (Ecuador Esmeraldas) met olie van zwarte truffel en feuilletine (in van die krokante crispy kleine stukjes gezoet deeg)
Waanzin. Chocoladeverkoper Emma vind ‘m erg heftig, Chocoladeverkoper Paul vind het een meesterwerk. Zoals u weet: smaken en ervaringen verschillen. Maar één ding staat vast, eeh reep als deze ga je niet zomaar elders tegenkomen en hou je van lekker aards en heftig in een mooi geheel met de chocolade en feuilletine: proef dit dan zeker.
Ingrediënten: cacao, rietsuiker, cacaoboter, melkpoeder, truffel olie (zonnebloemolie, zwarte truffel), feuilletine (tarwemeel, suiker, boter, zout), zeezout.
Allergienotitie: bevat melk, granen. Kan sporen bevatten van noten en melk. Inhoud 50 gram.
Hou je een chocoladeproeverij met deze chocolade erbij? Bewaar ‘m dan een beetje voor het laatst. Wil je er thuis van genieten? Ga ervoor op een rustig moment, zodat je je ogen er even bij kunt sluiten en de smaken ook beelden kunt laten oproepen.
esth –
Vergeleken met de zwarte truffel chocolade van Mast Brothers viel deze tegen. Vooral vanwege de toevoeging van feuilletine, totaal niet nodig om er zo een crunch aan te geven en het doet afbreuk aan de intensiteit van de chocolade