Toont alle 33 resultaten
-
Friis Holm – Madagaskar 64% Fast Dried
Prijs: €9.50 In winkelmand -
Friis Holm – Madagaskar 64% Slow Dried
Prijs: €9.50 Meer informatie -
Friis Holm – Medagla 70% Yuasa Soja
Prijs: €9.50 In winkelmand -
Friis Holm – Mini Proeverij – Fermentatie
Prijs: €2.95 Meer informatie -
Friis Holm – Mini Proeverij – Single Beans
Prijs: €2.95 Meer informatie -
Friis Holm – O’ Payo Melk met Groene Sancho
Prijs: €9.50 Meer informatie -
Friis Holm – O’Payo Melk Hazelnoot
Prijs: €9.50 In winkelmand -
Friis Holm – Wit
Prijs: €9.50 In winkelmand -
Friis Holm – Wit & Yuzu
Prijs: €9.50 In winkelmand -
Friis Holm – Wit & Nibs
Prijs: €9.50 Meer informatie -
Friis Holm – Mini Proeverij – Percentages
Prijs: €2.95 Meer informatie -
Friis Holm Bad Fermentation Rugoso
Prijs: €9.50 In winkelmand -
Friis Holm Barba
Prijs: €12.00 Meer informatie -
Friis Holm Chuno Double Turned
Prijs: €9.50 In winkelmand -
Friis Holm Chuno Triple Turned
Prijs: €9.50 Meer informatie -
Friis Holm Dark Milk 55%
Prijs: €9.50 In winkelmand -
Friis Holm Dark Milk 65%
Prijs: €9.50 In winkelmand -
Friis Holm Fermentations Cadeauverpakking
Prijs: €16.95 Meer informatie -
Friis Holm Indio Rojo
Prijs: €9.50 Meer informatie -
Friis Holm Johe
Prijs: €9.50 Meer informatie -
Friis Holm La Dalia 100%
Prijs: €9.50 In winkelmand -
Friis Holm La Dalia 60%
Prijs: €9.50 In winkelmand -
Friis Holm La Dalia 70%
Prijs: €9.50 Meer informatie -
Friis Holm La Dalia 85%
Prijs: €9.50 Meer informatie -
Friis Holm Medagla
Prijs: €12.00 In winkelmand -
Friis Holm Mini – Bad Fermentation Rugoso
Prijs: €2.95 Meer informatie -
Friis Holm Mini – Chuno Double Turned
Prijs: €2.95 In winkelmand -
Friis Holm Mini – Chuno Triple Turned
Prijs: €2.95 Meer informatie -
Friis Holm Mini – Rugoso
Prijs: €2.95 In winkelmand -
Friis Holm Nicaliso
Prijs: €9.50 In winkelmand - Sale
Friis Holm O’Payo
Prijs:€9.50€7.95 In winkelmand -
Friis Holm O’Payo Melk 50%
Prijs: €9.50 Meer informatie -
Friis Holm Rugoso
Prijs: €9.50 In winkelmand
Mikkel Friis Holm werkte lang als chefkok. In Californië ontmoette hij de makers van Scharffen berger-chocolade en begon zijn chocolade-missie. Hij maakt de repen op basis van bijzondere ‘micro-batch’ cacao, van ondersoorten die enkel op bepaalde heel specifieke plekken voorkomen.
Voorheen werkte hij voor het maken van ons repen samen met de beroemde Franse chocolademakers van Bonnat. Sinds 2016 maakt hij ze zelfs in zijn chocoladefabriek in Denemarken. Van meet af aan topkwaliteit. Buitengewoon zacht smeltend, en bijzonder van smaak.
De gebruikte cacao komt veelal van Ingemann Cacao Fino.
Je kunt meer lezen op de website van Friis Holm.